We willen je eerst wat vragen.

Hou je van mensen en sta je elke dag op met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel? Ben je gedreven om de inhoud van de zorg voortdurend te verbeteren en zet je kwaliteit altijd op de eerste plaats? En vind je het net zo belangrijk om samen te werken en altijd klaar te staan om anderen te helpen?

Dan ben jij een Kwaliteitsdrager.

Wij geloven in samenwerking, in het bundelen van kennis en kunde om echt impact te maken. Als Kwaliteitsdrager bij De Impuls van de Zorg werk je niet alleen aan je eigen groei, maar help je ook om de zorg in Nederland elke dag een beetje beter te maken.

Bekijk hieronder welke concrete vacatures we momenteel hebben. Staat jouw rol er niet tussen? Geen probleem: we zoeken altijd nieuwe collega’s om ons team te versterken. Stuur een berichtje naar (emailadres) en we nemen snel contact met je op.

Onze vacatures

Senior adviseur

Maak jij het verschil in de zorg als Senior adviseur? Als senior adviseur bij De Impuls voor de Zorg werk je actief binnen zorgorganisaties (VVT/VG) die streven naar verbetering in…
Lees meer

Medior adviseur

Word jij onze nieuwe medior adviseur? Maak een verschil in de zorg! Als medior adviseur bij De Impuls voor de Zorg zet je jouw talent en ervaring in om de…
Lees meer

Open sollicitatie

Open sollicitatie

Maximum file size: 33.55MB

Maximum file size: 33.55MB