1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. Welkom Sandra van der Linde, business manager

Welkom Sandra van der Linde, business manager

14 jan 2022

Per 1 januari 2022 verwelkomen wij ook Sandra van der Linde, onze nieuwe business manager. Zij wordt onze spil in de contacten met zorgorganisaties dus waarschijnlijk maakt u binnenkort al kennis met haar.

Sandra stelt zich voor:

“ ‘De vraag achter de vraag beantwoorden is vaak al de helft van de oplossing’. Dit is mijn geliefde uitspraak. Een vraag of probleem samen verhelderen, dat geeft mij energie! Daarbij breng ik ervaringen en inzichten vanuit andere organisaties mee.

Kwaliteit van Zorg, ICT en Onderwijs lopen al jaren als rode draad door mijn werkleven. Na 10 jaar ervaring als verpleegkundige ben ik geïnteresseerd geraakt in zorgprocessen en ICT-gerelateerde vraagstukken. De studie Verpleegkundige Informatica gaf me nieuwe en soms verrassende inzichten. In mijn werk als software consultant in de zorg, ontdekte ik dat deze nieuwe manier van werken in Nederland enorme impact heeft op de zorg. En dat is nog altijd zo. Bedrijfsprocessen worden nog altijd verder geautomatiseerd en ‘papier’ wordt steeds vaker ‘digitaal’. Dit vraagt aanpassing en scholing in alle lagen van de zorg.

De eisen die aan zorg worden gesteld, nemen daarnaast ook nog altijd toe. Dat is een hele uitdaging met steeds minder zorgpersoneel en oplopende kosten in een wereld waarin we steeds ouder worden. Het vraagt om het maken van de juiste keuzes op strategisch, tactisch en operationeel niveau. In essentie gaat het om het verbeteren en borgen van de kwaliteit van zorg. Daarin moeten medewerkers goed gefaciliteerd worden, zodat zij hun werk goed kunnen doen.

Ik ga graag met u in gesprek over wat in uw organisatie speelt! We onderzoeken samen wat wél mogelijk is en welke stappen nodig zijn voor verdere groei en ontwikkeling van uw organisatie.”

U kunt Sandra van der Linde bereiken op 06 21 65 04 74.

Maak kennis met ons team

Share This