1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. Welkom Lisa Scheepers, adviseur en projectleider

Welkom Lisa Scheepers, adviseur en projectleider

13 jan 2022

Per 1 januari 2022 is Lisa Scheepers bij ons gestart als adviseur en projectleider.

Lisa stelt zich voor:

“Na mijn studie verpleegkunde in 2013 heb ik als adviseur en consulent gewerkt binnen de hulpmiddelenbranche om zorgprofessionals en management in de 1ste lijn te kunnen ondersteunen bij het verbeteren van de hulpmiddelenzorg binnen verschillende zorgorganisaties.

Naast het ondersteunen van zorgorganisaties heb ik mijzelf verdiept in de bedrijfsmatige kant van de organisatie, onder meer door zitting te nemen in de ondernemersraad. De laatste jaren heb ik me meer gefocust op het managen van projecten binnen het team. Toen ik op zoek ging naar een nieuwe uitdaging waarin ik deze vaardigheden kon combineren, kwam ik terecht bij De Impuls voor de Zorg. Ik herken me in het ‘DNA’ van deze organisatie en hoop met mijn opgebouwde ervaring een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en de kwaliteit van de zorg. Zo maken we de zorg klaar voor de toekomst. En zo werk ik ook aan mijn persoonlijke speerpunten: blijven ontwikkelen, leren en verbeteren.”

U kunt Lisa bereiken op 06 15 32 45 65.

Maak kennis met ons team

Share This