1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. Terugblik 2022

Terugblik 2022

14 dec 2022

Het afgelopen jaar hebben wij weer veel bijzondere momenten gekend. Wij verwelkomden alweer de 4e groep deelnemers aan de open inschrijving van onze opleiding Verpleegkundig kwaliteitscoach. Ook onze in-company trainingen namen een grote vlucht en we zijn vorige maand gestart met de open inschrijving van de opleiding Wijkverpleegkundige van de toekomst.

Onze organisatie groeide intussen van 12 naar 17 adviseurs en onze LinkedIn pagina schoot naar meer dan 900 volgers. En we hebben onze corporate video gemaakt waar we erg trots op zijn.

In juni nam Frans Hoogland afscheid van onze organisatie en hij is nu aan het genieten van zijn pensioen. Frans stond samen met Rob aan de wieg van De Impuls voor de Zorg en is gelukkig zijdelings nog aan ons verbonden.

Medio november gingen we met elkaar aan de slag ‘op de hei’ in Twente. Nieuwe stippen op de horizon werden verkend en kennismakingen verdiept. In 2023 gaan jullie hier de vruchten van plukken in de vorm van uitgebreidere dienstverlening en uitbreiding van onze kennisgebieden.

We wensen jullie allemaal een gezond en gelukkig 2023!

En ook in 2023 staan we weer voor jullie klaar met onze diensten Interimmanagement, Onderzoek en advies, Audits, Trainingen en Kwaliteitscoaching!

Share This