1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. Onze nieuwe adviseur heet Ingrid Timmer

Onze nieuwe adviseur heet Ingrid Timmer

8 feb 2023

Sinds 1 januari 2023 ben ik, Ingrid Timmer, begonnen bij De Impuls voor de Zorg als adviseur.

Het begon allemaal met de gedachte:

Hoe kan ik goede kwalitatieve zorg behouden en bewaken, met alle ontwikkelingen in de zorg? Dat is toch waar we allemaal naar streven? Wat zou het mooi zijn als ik daar mijn kennis en kunde voor in kan zetten. Wat zou de beste plek zijn om dit te kunnen realiseren?

Ik heb op diverse plekken in de zorg en daarbuiten gewerkt. Het ziekenhuis en de wijk ken ik goed en als verpleegkundig kwaliteitscoach werkte ik ook nog op een PG afdeling. Verder maakte ik nog een uitstap naar de zorgverzekeringen en het UWV.

Na mijn managementopleidingen begon het bij mij te kriebelen om het geleerde in de praktijk te brengen. Tezamen met bovenstaande gedachte kwam het toen tot de overstap naar De Impuls voor de Zorg. Hier krijg ik als adviseur, interim manager en coach de kans om bij te dragen aan dat mooie werkveld van de zorg. Wilt u met mij kennismaken? Ik ben te bereiken onder het nummer 06-29 33 40 02 of kijk op mijn LinkedIn.

Tot snel!

Share This