1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. Onze nieuwe adviseur en interim manager heet Suzanne Heidstra

Onze nieuwe adviseur en interim manager heet Suzanne Heidstra

8 mrt 2023

In februari hebben wij ons team kunnen aanvullen met weer een nieuwe collega: Suzanne Heidstra.

Suzanne stelt zich voor:

Van nature vind ik het interessant en wil ik begrijpen hoe mensen in elkaar zitten. Daarom heb ik naast mijn opleiding verpleegkunde, een master veranderkunde en opleiding teamcoaching afgerond. Ik geloof dat wanneer medewerkers tevreden zijn en met plezier naar hun werk gaan, zich dat vertaalt in goede zorgverlening! Ik vind het daarom belangrijk dat teamleden kunnen doen waar ze goed in zijn en zij autonomie en speelruimte ervaren om hun doel te behalen, zonder daarbij de organisatiedoelstellingen uit het oog te verliezen.

Graag help ik organisaties om tot de kern van een probleem te komen. Met mijn analytische blik zie ik snel samenhang en mogelijkheden. Ik neem hier graag mensen in mee om samen tot creatieve, praktische oplossingen te komen. Als adviseur en interim manager bij de Impuls Voor de Zorg zet ik graag deze vaardigheden in om organisaties te helpen bij het versterken van de kwaliteit van zorg. Geïnteresseerd? Ik ben te bereiken op 06 21447888 of neem een kijkje op mijn LinkedIn profiel.

Suzanne Heidstra

Share This