Interim- en projectmanagement
  1. Home
  2. Onze diensten
  3. Interim- en projectmanagement

Leren en verbeteren

Onze interim- en projectmanagers worden soms ingezet om continuïteit te brengen of om de basis (weer) op orde te brengen. In de meeste situaties is echter verandering nodig.

Onze interim- en projectmanagers werken samen met u resultaat- en ontwikkelingsgericht om de gestelde doelen te realiseren.   

 

 

Wat past bij uw organisatie?

Acute inzet

Heeft u uitval van uw leidinggevende en dreigt uw afdeling of locatie stuurloos te worden? Een interim-manager of –teamleider van De Impuls voor de Zorg zorgt voor rust en continuïteit in uw organisatie. Met oog voor uw collega’s, de cliënt en het organisatiebelang.

Lees meer over de mogelijkheden van acute inzet

Basis op orde

Nemen klachten, (bijna) incidenten en onvrede onder uw collega’s toe? Is er verhoogde aandacht van de inspectie of staat de bedrijfsvoering onder druk? Onze kracht is om rust en herstel te brengen, zodat de basis (weer) op orde komt.

Lees meer over ‘basis op orde’

Projectmanagement

Zit uw organisatie in een ingrijpend veranderingsproces? Zoals bijvoorbeeld de (her)inrichting van uw ECD of het projectmatig doorvoeren of inrichten van verbeteringen in kwaliteit van zorg? Onze projectmanagers pakken aan. Onze kracht zit in een resultaatgerichte aanpak van A tot Z.

Lees meer over ons projectmanagement

Transitiemanagement

Staat u voor transitie om uw dienstverlening toekomstbestendig te maken? Of is er innovatie of een herinrichting nodig? De kracht van onze adviseurs ligt in de ruime kennis en ervaring op dit vakgebied en de integrale kijk en aanpak.

Lees meer over transitiemanagement

Meer informatie?

2 + 5 =

Onze andere diensten