Individuele coaching
  1. Home
  2. Onze diensten
  3. Coaching
  4. Individuele coaching

Individuele coaching

Effectiever in positie komen

Is uw medewerker nog zoekende in zijn of haar rol of mist hij of zij misschien zelfvertrouwen of bepaalde competenties? Of is er sprake van een nieuwe functie die nog niet goed geïmplementeerd is? Dan heeft de medewerker baat bij ondersteuning en reflectie om effectiever te zijn in zijn of haar rol.

Als ondersteuning nodig is om het werk goed en krachtig uit te voeren dan kunt u bij ons terecht voor individuele coaching. Met onze coaching op maat begeleidt onze ervaren coach uw medewerker in het leer- en ontwikkelproces. Zo wordt hij of zij effectiever en komt hij of zij beter in positie. Met als kers op de taart: meer werkplezier!

Onze aanpak

Het coachingstraject begint met een kennismaking. Want coaching is alleen succesvol als er voldoende verbinding en vertrouwen is tussen coach en coachee.

Uw medewerker of leidinggevende geeft aan welke leer- en ontwikkelvragen er zijn. En hiermee gaan de coach en coachee aan de slag. Vooraf wordt afgesproken hoeveel sessies worden ingezet. Dit kan uiteraard worden uitgebreid wanneer dit nog nodig blijkt.

 

 

De voordelen

  • Uw medewerker wordt passend ondersteund
  • Focus op versterken van persoonlijke effectiviteit
  • Uw medewerker komt beter in positie en handelt krachtiger in zijn of haar werk
  • Coaching kan uitval of onbedoeld vertrek voorkomen en bijdragen aan werkplezier
  • Een krachtige medewerker is van grote waarde voor uw organisatie

 

Meer informatie?

12 + 13 =