Coaching

Om gewenste veranderingen ècht te borgen!

Veranderingen zien er op papier altijd eenvoudiger uit dan in de praktijk. Want ze hebben bijna altijd veel gevolgen voor de medewerkers in een organisatie. Kwaliteit van zorg moet juist in de praktijk, door hen zichtbaar worden.

Training of scholing op een specifiek onderwerp, soms met het gehele team, leidt bijna nooit tot een veranderde werkwijze op de werkvloer. Coaching, die aansluit op de dagelijkse praktijk, biedt wel de benodigde ondersteuning om veranderingen duurzaam te kunnen invoeren.

Wat past bij uw organisatie?

Individuele coaching

Wilt u een medewerker graag behouden voor uw organisatie maar heeft deze nog niet alle benodigde competenties? Of is iemand nieuw in uw organisatie of nog niet bekwaam genoeg in de nieuwe rol? Onze  1:1 coaching leidt tot bewust en effectiever inzetten van eigen kwaliteiten en zorgt voor een krachtige houding om veranderingen teweeg te brengen.

Lees meer over onze individuele coaching

Teamcoaching

Soms loopt het niet op een afdeling of in een team en dit leidt tot klachten, fouten of vervelende situaties. En u weet dat dit al langere tijd sluimert. Wij leggen de vinger op de zere plek én begeleiden het hele team om te komen tot een constructieve en prettige samenwerking.

Lees meer over onze teamcoaching

Meer informatie?

3 + 12 =

U kunt ook bij ons terecht voor de volgende diensten