1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. Nieuwe directeur Hanneke van Beusichem per 1 december gestart

Nieuwe directeur Hanneke van Beusichem per 1 december gestart

4 dec 2023

Hanneke stelt zich voor:

“Per 1 december ben ik de nieuwe directeur van De Impuls voor de Zorg. Ik treed daarmee in de voetsporen van respectabele voorgangers. Ik vind het dan ook een eer dat ik in deze positie een bijdrage mag gaan leveren aan De Impuls voor de Zorg. Al bij mijn eerste kennismakingsgesprekken werd ik geraakt door de passie en de gedrevenheid van de collega’s om een werkelijke bijdrage te leveren aan de verbetering van de zorg.

Dit is voor mij zo herkenbaar. En dat is ook de reden waarom ik al 30 jaar in de zorg aan het werk ben en maar niet uitgekeken raak. Gedurende die jaren heb ik op veel plekken en veel verschillende functies in de zorg gewerkt. Na beleidsmatige functies bij het toenmalige Bouwcollege en het zorgkantoor heb ik jarenlang zorgorganisaties geadviseerd op het gebied van strategisch vastgoed. Daarna heb ik verschillende functies vervuld als manager en directeur bij (middel-)grote ouderenzorgorganisaties. Eigenlijk ben ik al die jaren steeds verder gaan inzoomen op dat waar het in de sector uiteindelijk om draait: mensen. En nog wat specifieker, de zorg aan kwetsbare mensen die afhankelijk zijn van anderen voor een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven..

In al deze jaren heb ik mij ontwikkeld tot een allrounder binnen de zorg.

Er is veel aan de hand in de sector. Stijgende kosten, krimpende budgetten, toenemende personele tekorten en een alsmaar toenemende zorgvraag. Dat zijn complexe vraagstukken die we alleen het hoofd kunnen bieden als we ze integraal en samen oppakken en last but not least, de mensen om wie het gaat niet uit het oog verliezen. Vanuit De Impuls voor de Zorg hoop ik samen met de collega’s en de zorgorganisaties daar een bijdrage aan te leveren.

Maak kennis met de expertise van Hanneke

Share This