1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. Nieuwe collega Pieter Bos per 1 december gestart

Nieuwe collega Pieter Bos per 1 december gestart

4 dec 2023

Pieter stelt zich voor: “Als manager heb ik bijna 23 jaar ervaring in de ouderenzorg, op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Mijn zorgavontuur startte als (oncologie)verpleegkundige in de palliatieve zorg wat zich vooral richt op kwaliteit van leven. Gelukkig krijgt kwaliteit van leven ook steeds meer aandacht in de ouderenzorg.

Veranderprocessen en creatieve oplossingen zijn altijd een rode draad geweest in mijn werk. Naast aansturen van grotere organisatieonderdelen ligt mijn specifieke expertise op het vlak van het (her)indicatieproces en financiering op basis van Zorgprofielen. Hier komt mijn bedrijfsmatige inzicht goed van pas. Mijn ervaring is dat zorgorganisaties hier vaak geld laten liggen. Ik heb jarenlang deelgenomen aan de ‘Klankbordgroep strategie langdurige zorg’ van het ministerie van VWS (2012-2020). Naast locatie- en regio-aansturing, heb ik ervaring in het opzetten en leiden van veranderingsprocessen in de behandeldienst.

Ik kijk ernaar uit om zorgorganisaties te ondersteunen bij veranderingen in de ontwikkelingen in de ouderenzorg, met de focus op de mens, zowel cliënten als medewerkers. Dit kan zowel in de rol van interimmanager als adviseur. Trainingen over optimaal herindiceren en financieringsmogelijkheden behoren ook tot mijn expertise.”

Maak kennis met de expertise van Pieter Bos

Share This