1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. Nieuwe collega Marjolein de Nooijer

Nieuwe collega Marjolein de Nooijer

23 aug 2022

Marjolein (op de foto rechts met collega Francien) stelt zich voor:

“Het werkveld van de zorg heeft mijn pad gekruist in zowel mijn professionele als ook mijn privéleven en mede daardoor heb ik mijn sterke passie voor de zorg ontwikkeld. Mijn achtergrond is zeer divers: ik rondde een studie Psychologie af aan de Universiteit van Maastricht en daarna ben ik als zorgverlener in de Gehandicaptenzorg aan de slag gegaan. De laatste jaren werd er veel gevraagd van mijn communicatieve en organisatorische competenties bij mijn werk als specialist medisch repatriëringen bij de ANWB alarmcentrale. Bij de laatste heb ik tevens intern projecten opgestart voor procesverbetering in de samenwerking met de GGD.

Doordat ik al die jaren de zorg in Nederland en wereldwijd als professional en als mantelzorger heb gevolgd, heb ik gekozen om me in te zetten voor verbetering van de zorg. In 2020 ben ik gestart met de pre-Master gezondheidswetenschappen en in 2021 de Master Health Economics, Policy and Law. Het heeft me veel inzichten gegeven over de organisatie van de zorg en de kansen en uitdagingen die daar spelen.

Bij De Impuls voor de Zorg ga ik mijn kennis en ervaring in beginsel inzetten op het vlak van onderzoek & advies, projectmanagement en trainingen. Daarnaast heb ik veel zin om mezelf bij De Impuls voor de Zorg nog verder te ontwikkelen. Wilt u nu al nader kennismaken of een vraagstuk aan mij voorleggen? Ik ben bereikbaar op 06-2550 3613.”

Marjolein de Nooijer

Share This