1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. Nieuwe collega Ineke de Wilde

Nieuwe collega Ineke de Wilde

28 apr 2022

Ineke stelt zich voor:

“Van nature ben ik positief en denk ik in mogelijkheden. In organisaties hou ik van het stimuleren van ontwikkeling, samenwerking en een goed gesprek. Zo kunnen we met elkaar de huidige manier van werken tegen het licht houden en zoeken naar verbeteringen – met behoud van de kracht van het bestaande. Daarbij kan ik goed schakelen tussen de verschillende niveaus. Vooral in situaties waar mensen mogelijk verschillende belangen hebben, weet ik te verbinden. Ik werk vanuit de overtuiging dat je altijd kan blijven leren & ontwikkelen en geloof dat je het beste functioneert als je je in je team en organisatie vrij voelt jezelf te zijn en gebruik kunt maken van je talenten.

Ik ben aan de Erasmus Universiteit afgestudeerd in Beleid en Management Gezondheidszorg, ben erkend teamcoach, heb de Lean Green Belt en de levels 1-3 van Deep Democracy. Momenteel volg ik een opleiding in de Transtactionele Analyse. Mijn werkervaring is bijzonder breed – zowel binnen als buiten de zorg – en ik ben inzetbaar als adviseur, coach, trainer en interim-manager.”

Lees meer over Ineke.

Nu al kennismaken met Ineke? Stuur een e-mail naar i.dewilde@deimpulsvoordezorg.nl.

Share This