1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. Nieuwe collega Diana Menninga

Nieuwe collega Diana Menninga

7 nov 2022

Diana stelt zich voor:

“Sinds 1 november maak ik als adviseur deel uit van het team van De Impuls voor de Zorg. In Nederland staan we voor een mooie uitdaging om kennis, kunde en kwaliteit van zorg te behouden en bewaken. Aan deze uitdaging draag ik graag mijn steentje bij. Voor mij is de mens het vertrekpunt in de zorg: zowel in het primaire proces maar ook in de organisatie van de zorg. Leren en ontwikkelen van interventies en succesvolle veranderingen zijn hierin belangrijk. Het is zaak dat we niet steeds opnieuw het wiel uitvinden maar gebruik maken van elkaars inzichten, ervaringen, en ‘best practices’. Alle zorginstellingen staan immers voor een zelfde opdracht; het leveren van goede, kwalitatieve zorg.

Ik heb verschillende rollen vervuld in de ouderenzorg en de verstandelijk gehandicaptenzorg. Door mijn recentelijk afgeronde opleiding Master Social work & Healthcare kan ik ook deze opgedane kennis en inzichten inzetten bij zorgorganisaties. Hetzij als trainer, interim manager, junior onderzoeker of kwaliteitsadviseur. Wilt u nu alvast met mij kennismaken? Ik ben bereikbaar onder nummer 06-2163 7438 of kijk op mijn LinkedIn.”

 

Share This